SUA și Rusia s-au ÎNȚELES. SEMNAL puternic pentru ISIS

173
1
SUA și Rusia s-au ÎNȚELES. SEMNAL puternic pentru ISIS - rtx10r9585568000-1450275508.jpg

Articole recomandate

"Împreună, Statele Unite ale Americii și Rusia, pot face o diferență semnificativă în criza siriană". Cel puțin asta susține șeful diplomației americane, John Kerry după întâlnirea cu Putin

Soarta Siriei discutată la Moscova

John Kerry s-a întâlnit, la Moscova, cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, și cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov. Statele Unite și Rusia au o "bază comună" privind soluționarea conflictului din Siria, a declarat secretarul de Stat american, John Kerry, după întrevederile cu președintele rus, Vladimir Putin, și cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov. "Încep să se contureze posibilități solide pentru soluționarea conflictului sirian", a subliniat John Kerry, potrivit site-ului agenției TASS.


Putin a bătut palma cu Obama. "Statele Unite sunt pregătite să coopereze cu Rusia pentru distrugerea rețelei teroriste Stat Islamic", a subliniat Kerry.


În altă ordine de idei, șeful diplomației americane a explicat că sancțiunile occidentale impuse Rusiei din cauza crizei ucrainene vor fi anulate după implementarea în totalitate a Acordului de la Minsk.



Comentează știrea

Simona
16 decembrie 2015
Cum sa castigi bani pe net

Cum sa castigi bani pe internet! Pentru toti oamenii isteti si ambitiosi, exista acum un curs online GRATUIT care te invata repede si simplu cum sa castigi bani pe internet! Cursul este format din lectii online si iti explica pas cu pas, cu multe detalii, cum sa castigi bani pe internet. Cand vrei cu seriozitate acest curs, cere informatii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.441 secunde