Submarin cu șase tone de cocaină, capturat în apele Mexicului

162
1
Submarin cu șase tone de cocaină, capturat în apele Mexicului - paza-1439036268.jpg

Articole recomandate

Captură istorică de droguri făcută de către cei de la paza de coastă americană. Granicerii au confiscat nu mai puțin de șase tone de cocaină, în valoare de 181 de milioane de dolari, de la bordul unui submarin folosit pentru transportul drogurilor, interceptat în Oceanul Pacific, informează CNN. La bord se afla și mai multă cocaină, numai că vasul s-a scufundat înainte ca aceasta să fie ridicată în totalitate.

Paza de coastă americană a descoperit un vas lung de peste 14 metri, construit special de traficanti pentru transportul drogurilor. Acesta se afla la peste 3000 de km, în larg, la sud de coasta Mexicului.

Nu le-a fost greu granicerilor să se apropie și să ia traficanții prin surprindere. Surpriza a venit însă când cei de la paza de coastă au observat că vasul începe să ia brusc apă.

Submarinul improvizat s-a scufundat în apele internaționale după ce autoritățile americane au apucat să ridice aproximativ șase tone de cocaină. Potrivit autorităților americane, acesta a fost cel mai mare "narco submarin" capturat vreodată.

De altfel, metoda submarinului este destul de populară. În aceeeași zonă, în luna iunie a fost incerceptat un alt vas încărcat cu droguri.

Patru bărbați au fost arestați în acest dosar. 

Comentează știrea

adi
9 august 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0902 secunde