Summitul Trump-Kim, la Hotelul Capella, pe Insula Sentosa

159
Summitul  Trump-Kim,  la Hotelul Capella, pe Insula Sentosa - summitul-1528288896.jpg

Articole recomandate

Summitul între președintele american Donald Trump și liderul nord-coreean Kim Jong Un urmează să aibă loc pe Insula Sentosa, în sudul Singapore, a anunțat Casa Albă, în contextul în care pregătirea evenimentului, prevăzut săptămâna viitoare, se precipită, relatează Reuters.

Bogatul oraș-stat a declarat luni o zonă centrală - în care se află sediile Ministerului său de Externe, Ambasadei Statelor Unite și o serie de hoteluri - drept zonă specială în perioada 10-14 iunie.

Guvernul din Singapore a extins, potrivit gazetei sale oficiale online, această zonă la Sentosa și la o porțiune de mare de peste un kilometru de-a lungul țărmului de sud-vest.

"Locul Summitului din Singapore între @POTUS și liderul Kim Jong Un va fi Hotelul Capella, pe Insula Sentosa", a anunțat o purtătoare de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders.

Guvernul din Singapore a anunțat că poliția va proceda la controale mai stricte ale persoanelor și bunurilor personale și că obiecte precum sisteme de sonorizare și drone vor fi interzise în zonă. Sanders a declarat luni pentru presă că summitul urmează să înceapă în dimineața zilei de 12 iunie. Consilieri pe probleme de securitate națională îl informează zilnic pe Trump cu privire la summit, de care locatarul Casei Albe vrea să se folosească pentru a-l convinge pe Kim să închidă programul nuclear nord-coreean.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5053 secunde