Superman e român! Un bărbat din Tulcea s-a îmbrăcat în supererou și a strâns zăpada din oraș cu un făraș

247
2
Superman e român! Un bărbat din Tulcea s-a îmbrăcat în supererou și a strâns zăpada din oraș cu un făraș - superman-1675173735.jpg

Articole de la același autor

Superman s-a apucat să deszăpezească străzile din centrul municipiului Tulcea cu un făraș, în semn de protest față de autoritățile locale, potrivit RomâniaTV


Bărbatul din Tulcea s-a costumat în Superman, și-a luat arma din dotare, un făraș, apoi a început să strângă zăpada de pe o stradă din oraș și a aruncat apa dintr-o baltă imensă în canalizarea care a fost făcută prost, fiind înălțată prea mult.


Gestul bărbatului a fost făcut pentru a trage un semnal de alarmă asupra lucrărilor pe care conducerea le-a făcut în oraș, pe bani foarte mulți. Compania Aquaserv care se ocupă de canalizările și rețeaua de apă din Tulcea a fost semnalată de mai multe ori din această cauză, dar fără vreun rezultat.


Supereroul tulcean este militar de carieră, instructor sportiv, iar acum este pensionar. Acesta este cunoscut pentru caracterul său care refuză să mai creadă în autorități și promisiuni, taxându-le des pentru greșelile lor.


Comentează știrea

Dogaru
1 februarie 2023
PSD Tulcea

Acest individ este omul lui Adi Groh, se numește Leonte și fura curent, ii bate lanțul și umbla cu un morcov în ureche prin Tulcea. Este plecat cu capul și voi ii faceți reclama.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5041 secunde