Suporteri ai Franței, morți după victoria echipei naționale la Cupa Mondială

245
Suporteri ai Franței, morți după victoria echipei naționale la Cupa Mondială - doisuporteri-1531747585.jpg

Articole recomandate

Doi suporteri ai naționalei franceze și-au pierdut viața în momentele de bucurie după victoria în finala de la Cupa Mondială din Rusia. Cele două evenimente nefericite nu au avut, însă, legătură cu incidentele violente dintre suporteri și forțele de ordine din Paris.

După victoria Franței la Campionatul Mondial 2018 din Rusia, zeci de suporteri s-au încăierat cu polițiștii, duminică seara, pe străzile Parisului. Incidentele violente au avut loc nu departe de Arcul de Triumf, unde fanii au sărbătorit după meci victoria echipei lui Didier Deschamp. Sute de tineri au aruncat în forțele de ordine cu pietre și sticle, iar polițiștii au răspuns cu gaze lacrimogene.

Fără legătură cu violențele stradale din Paris, doi suporteri și-au pierdut viața în incidente izolate. În orașul Annecy din Alpii francezi, un bărbat de 50 de ani și-a rupt gâtul după ce a sărit într-un canal după terminarea finalei.

În același timp, în localitatea Saint-Felix, un alt suporter de 30 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac în timp ce se bucura de victoria echipei naționale, potrivit Mirror.co.uk.

Și în Paris au fost oameni răniți, dar fără ca vreo persoană să își piardă viața: un suporter a căzut de la balcon din cauza gazelor lacrimogene ale poliției, altul a avut nevoie de intervenția echipajelor de salvare după contactul cu jandarmii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4688 secunde