Suspectul în cazul dublului asasinat de la Iaşi, dat în urmărire

167
Suspectul în cazul dublului asasinat de la Iaşi, dat în urmărire - iasi-1639415016.jpg
El Bourkadi Ahmed Sami, canadianul de origine marocană, suspectat că ar fi autorul dublei crime de la Iași, a fost dat în urmărire naţională, după ce s-a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia, potrivit site-ului Poliţiei Române.


El ar fi asasinat doi tineri, un student la Medicină din Maroc de 25 de ani şi pe prietena acestuia, o fată de 23 de ani din comuna Miroslava, ale căror trupuri au fost descoperite vineri noaptea într-un imobil din Iaşi.

Imagine

Potrivit Realitatea.net luni, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au înaintat magistraţilor un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Ahmed Sami El Bourkadi.

"Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi în dosarul de urmărire penală şi, în consecinţă, ia faţă de inculpatul Ahmed Sami El Bourkadi, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat în dauna victimelor (Jiynah Youssef şi Burlacu Ioana-Vanesa) măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile ce curg de la data punerii efective în executare. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă a inculpatului Ahmed Sami El Bourkadi. Inspectoratul General pentru Imigrări va fi informat cu privire la măsura dispusă. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpaţi şi de la comunicare pentru Ministerul Public", potrivit Camerei de Consiliu a Tribunalului Iaşi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3893 secunde