Suspectul oribilei crime din Iași se consideră nevinovat. Răsturnare de situație anunțată de avocat

304
Suspectul oribilei crime din Iași se consideră nevinovat. Răsturnare de situație anunțată de avocat - suspect-1640274429.jpg

Articole de la același autor

Studentul marocan care este principalul suspect al dublei crime din Iași susține că este nevinovat și că la locul crimei au mai fost prezente alte 2 persoane. Anunțul a fostă făcut joi, după audierile de la tribunal, de avocata suspectului.



‘’Se consideră nevinovat. (...) El a declarat că au mai fost doi bărbaţi, în vârstă de 25-26 de ani, iar acest lucru este susţinut şi de una dintre vecine. (...) Teoretic ar mai trebui să fie suspecţi, dar până acum nu s-a mai prezentat niciunul. Momentan este singurul suspect deşi la ce probe s-au prezentat acolo, ar trebui să mai fie’’ a declarat avocata acestuia.

Potrivit Realitatea.net Ahmed Sami El Bourkardi a fost la Iași după ce a fost extrădat din Italia. El a fost prezentat la Tribunalul Iași cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Avocata studentului Ahmed Sami El Bourkardi, suspectul în dublă crimă din Iași susţine că acesta le-a spus anchetatorilor că nu este vinovat şi că la fața locului au mai fost prezenţi incă doi indivizi. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4529 secunde