Suspectul oribilei crime din Iași se consideră nevinovat. Răsturnare de situație anunțată de avocat

292
Suspectul oribilei crime din Iași se consideră nevinovat. Răsturnare de situație anunțată de avocat - suspect-1640274429.jpg
Studentul marocan care este principalul suspect al dublei crime din Iași susține că este nevinovat și că la locul crimei au mai fost prezente alte 2 persoane. Anunțul a fostă făcut joi, după audierile de la tribunal, de avocata suspectului.‘’Se consideră nevinovat. (...) El a declarat că au mai fost doi bărbaţi, în vârstă de 25-26 de ani, iar acest lucru este susţinut şi de una dintre vecine. (...) Teoretic ar mai trebui să fie suspecţi, dar până acum nu s-a mai prezentat niciunul. Momentan este singurul suspect deşi la ce probe s-au prezentat acolo, ar trebui să mai fie’’ a declarat avocata acestuia.

Potrivit Realitatea.net Ahmed Sami El Bourkardi a fost la Iași după ce a fost extrădat din Italia. El a fost prezentat la Tribunalul Iași cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Avocata studentului Ahmed Sami El Bourkardi, suspectul în dublă crimă din Iași susţine că acesta le-a spus anchetatorilor că nu este vinovat şi că la fața locului au mai fost prezenţi incă doi indivizi. 


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3328 secunde