Sute de studenți iranieni au ieșit în stradă. Iată motivul

159
Sute de studenți iranieni au ieșit în stradă. Iată motivul - media151462049176656800-1546246890.jpg

Articole de la același autor

Sute de studenți iranieni au manifestat duminică la Teheran, pentru a doua zi consecutiv, o mișcare de protest rară într-o universitate islamică, după moartea a 10 persoane într-un accident de autobuz în campusul universitar, potrivit agenției de știri Irna, relatează AFP.

Purtând fotografii ale victimelor, studenții de la Universitatea Islamică Azad, din Teheran, s-au adunat lângă instituție, a indicat agenția de presă iraniană.

Ei au cerut demisia președintelui consiliului de administrație al universității, Ali-Akbar Velayati, a indicat agenția Borna, care depinde de Ministerul Sportului și Tineretului.

Marți, un autobuz care transporta 30 de studenți pe un drum de munte din campusul Universității islamice Azad, în nord-vestul Teheranului, a ieșit de pe carosabil și a lovit un stâlp de beton.

Șapte persoane au murit pe loc în urma impactului, potrivit televiziunii oficiale.

Mai mulți oficiali au fost concediați ca urmare a accidentului, iar unii au fost arestați, a declarat miercuri universitatea pentru agenția semi-oficială Isna. Pe rețelele sociale, oamenii au semnalat gradul de uzură avansat al autobuzelor și întreținerea necorespunzătoare a universității.

Sursa: Agerpres

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6476 secunde