Sute de victime în Columbia, după ce o tribună s-a prăbușit în timpul unei coride

86
Sute de victime în Columbia, după ce o tribună s-a prăbușit în timpul unei coride - columbiavictime-1656338964.jpg

Articole de la același autor

Cel puțin cinci persoane au murit și sute de oameni au fost răniți după ce o tribună s-a prăbușit, duminică, în timpul unei coride care se desfășura într-o localitate din centrul Columbiei, relatează presa locală.


Există temeri că bilanțul deceselor va continua să crească. Consilierul local Iván Ferney Rojas a declarat că spitalul și serviciile de ambulanță din oraș nu pot face față numărului de răniți, a relatat publicația „El Tiempo”, citată de BBC. „Avem nevoie de sprijin din partea ambulanțelor și a spitalelor vecine, pe multe persoane încă nu le-am putut consulta”, a declarat oficialul.

Imagini apărute pe rețelele sociale au surprins momentul în care tribuna din lemn, plină de spectatori, se prăbușește pe un stadion din Espinal, în departamentul Tolima. Oamenii fug cuprinși de panică, iar un taur care a scăpat de pe stadion a provocat panică în oraș.


Incidentul a avut loc chiar în timpul unui eveniment tradițional denumit „corraleja”, când membrii publicului sunt încurajați să intre în arenă pentru a se lupta cu taurii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8088 secunde