Taifunul Kalmaegi se apropie AMENINȚĂTOR

106
Taifunul Kalmaegi se apropie AMENINȚĂTOR - taifunkalmaegitrifftaufphilippin-1410762609.jpg

Articole recomandate

Autoritățile chineze au ridicat luni nivelul de alertă în contextul iminentei sosiri a taifunului Kalmaegi, care urmează să afecteze provincia Guangdong și insula Hainan, relatează EFE.

Centrul Meteorologic Național a instituit cod portocaliu, al doilea ca gravitate, după cel roșu, al doilea ca gravitate, după cel roșu, dată fiind apropierea taifunului. Luni dimineață, acesta se afla la 975 kilometri distanță de zona de coastă a provinciei Canton.

Kalmaegi se deplasează cu o viteză de 30 de kilometri pe oră spre nord-vest și se așteaptă să fie însoțit de vânt puternic și precipitații.

Autoritățile au recomandat populației să-și limiteze activitățile în aer liber și au avertizat în legătură cu posibilitatea producerii unor inundații și alunecări de teren.

Alte provincii din sudul, centrul și sud-vestul Chinei sunt afectate de precipitații puternice, în urma cărora cel puțin 11 persoane și-au pierdut viața, patru au fost date dispărute, iar alte 23.300 de au fost evacuate, scrie realitatea.net.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3622 secunde