Tânăra care s-a culcat cu Berlusconi a născut o fetiță

1057
2
Tânăra care s-a culcat cu Berlusconi a născut o fetiță - ruby1324482774-1324509600.jpg
Faimoasa Ruby, cea cu care Silvio Berlusconi ar fi întreținut relații sexuale contra cost, a devenit mamă. În vârstă de doar 19 ani, marocanca, pe numele său adevărat Karima El Mahroug, a născut în această dimineață o fetiță
Tatăl este patronul unui club de noapte. Tot el a fost cel care a dezvăluit presei informația cu mențiunea că fetița va primi numele Sofia Aida.
Ruby a ținut prima pagină a ziarelor după presupusa relație cu Silvio Berlusconi pe vremea când avea numai 17 ani. Ambii au negat, în schimb tânăra a recunoscut că a primit bani, bijuterii și o mașină pentru participarea la petrecerile bunga-bunga date de fostul premier italian.
Acesta este judecat în prezent pentru relații sexuale cu o minoră, iar dacă va fi găsit vinovat riscă până la 15 ani de închisoare.

Comentează știrea

Mine
22 decembrie 2011
Faimoasa

Prin ce este faimoasa aceasta .... In ce consta faima ei ? Ziaristi ! Nu mai dati aceste " stiri " de bordel . Daca vreti sa continuati astfel , sa atrageti anumiti " cititori " construiti ziarul cu alte denumiri , de exemplu " Aflam din bordeluri " si difuzati-l in cercuri restranse.Voua nu va este sila de aceste subiecte ? Nu-i de ajuns CLICK care este la indemana oricui ? Vai de capul vostru !

joe
22 decembrie 2011
bordel

Asa e, stire de bordel.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3071 secunde