Tânără salvată din iadul traficului de carne vie. Gestul care i-a salvat viața

330
Tânără salvată din iadul traficului de carne vie. Gestul care i-a salvat viața - depressionsillhouette7350525cfdb-1486992037.jpg

Articole recomandate

O stewardesă atentă a salvat o tânără din iadul traficului de carne vie după ce și-a dat seama în timpul zborului că ceva nu-i în regulă.


xxx


O fată care călătorea cu un bărbat îmbrăcat elegant, în jurul vârstei de 14 sau 15 ani, părea speriată și încerca să ascundă ceva. Mai mult, bărbatul răspundea în locul tinerei de fiecare dată când însoțitoarea de bord îi adresa câte o întrebare.

"Ceva în mintea mea îmi spunea că nu-i în regulă", a povestit Shelia Frederick, 49, din Alabama, pentru 10 News. "El era bine îmbrăcat, dar mi-a atras atenția că ea nu era aranjată și părea foarte stresată", a mai spus stewardesa.

Întâmplarea s-a petrecut în timpul unui zbor al cursei Alaska Airlines de la Seattle la San Francisco.


Shelia și-a dat seama că fata se afla în avion împotriva voinței sale și s-a gândit cum să verifice dacă suspiciunile ei se confirmă. "Dacă vezi ceva, spui ceva", a explicat femeia modul în care a acționat. I-a spus repede, pe furiș, fetei că trebuie să meargă neapărat la toaletă, unde ea îi lăsase un bilețel. "Mi-a scris pe bilet că are nevoie de ajutor", a povestit stewardesa.


Însoțitorii de bord au o capacitate de observare foarte dezvoltată și sunt bine instruiți să identifice orice indiciu al traficului de persoane, relatează site-ul wtsp.com. În general, cele mai frecvente semne sunt faptul că un pasager nu răspunde la întrebări sau evită contactul vizual.

Shelia a anunțat de îndată pilotul că la bord se află un proxenet care transportă o sclavă sexuală, iar acesta a anunțat aeroportul din San Francisco, solicitând intervenția polițiștilor.

Grație atenției și curajului de care a dat dovadă Shelia Frederick, fata a scăpat de traficanți și studiază acum la un colegiu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.3699 secunde