Tarife noi la serviciile de telefonie și date, pentru persoanele cu dizabilități

188
Tarife noi la serviciile de telefonie și date, pentru persoanele cu dizabilități - telefon6-1668011278.jpg
Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) supune consultării publice un proiect de decizie care actualizează măsurile de reglementare adresate persoanelor cu dizabilități, potrivit Antena3


În perioada 31 mai 2022 - 30 iunie 2022, ANCOM a supus unei consultări publice cu titlu preliminar un proiect de decizie ce viza măsurile adresate utilizatorilor cu dizabilități, proces derulat exclusiv cu caracter informativ ținând cont de faptul că, la data lansării consultării, Legea nr. 198/2022 se afla în faza finală a procedurii parlamentare de adoptare. 


Pentru a asigura un nivel ridicat de transparență cu privire la măsurile propuse de ANCOM, precum și o perioadă mai lungă de consultare a intențiilor Autorității în acest domeniu de activitate, a fost solicitată opinia părților interesate cu privire la acest proiect de decizie.

Proiectul de decizie propune o serie de măsuri adresate utilizatorilor finali cu dizabilități în scopul asigurării unui nivel optim de acces al acestora la serviciile de comunicații electronice, precum și a unui nivel ridicat de informare prin modalități concrete care să răspundă nevoilor acestora. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6202 secunde