Tarifele de roaming între Republica Moldova şi România vor scădea. Acord între cele două țări

143
Tarifele de roaming între Republica Moldova şi România vor scădea. Acord între cele două țări - roaming-1644590819.jpg

Articole de la același autor

Guvernului României şi al Republicii Moldova au semnat, vineri, acordul privind reducerea tarifelor de furnizare a serviciilor de roaming internaţional şi a celor de apeluri internaţionale între cele două state, a anunțat Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), relatează Realitatea.net


„Astăzi, 11 februarie 2022, în cadrul şedinţei comune a Guvernului României şi al Republicii Moldova, a fost semnat Acordul privind reducerea tarifelor de furnizare a serviciilor de roaming internaţional şi a celor de apeluri internaţionale între cele două state. Acordul a fost încheiat pe o perioadă iniţială de 5 ani. Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei a Republicii Moldova (ANRCETI) şi Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) au acordat asistenţă tehnică la negocierea şi redactarea acestui acord în beneficiul utilizatorilor de comunicaţii electronice din celor două state", arată ANCOM.

„Semnarea acestui acord este o încununare a eforturilor continue ale autorităţilor ambelor state din ultimii ani. Ne bucurăm că ne-am atins acest deziderat şi că utilizatorii de servicii de comunicaţii electronice din cele două state vor putea comunica la tarife cât mai apropiate de cele naţionale”, a declarat Vlad Ştefan Stoica, preşedintele ANCOM.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4623 secunde