Tatăl vitreg al fetiței ucise în Arad a fost arestat pentru 30 de zile

173
Tatăl vitreg al fetiței ucise în Arad a fost arestat pentru 30 de zile - arestat-1635871883.jpg

Articole de la același autor

Bărbatul din Arad care a recunoscut că a ucis-o pe fetița al cărui trup a fost găsit lângă un cimitir a fost arestat preventiv. El va sta în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.


Tatăl vitreg al fetiței din Arad, găsită moartă și incendiată, a recunoscut că el este autorul crimei. Bărbatul de 23 de ani și-a schimbat declarația inițială și a povestit ce s-a întâmplat. Bărbatul a petrecut o noapte în detenție și a fost audiat din nou marți, ulterior fiind arestat pentru 30 de zile.

Potrivit Digi24, el și-a schimbat declarația inițială și a recunsocut că este autorul crimei. Bărbatul le-a povestit în detaliu anchetatorilor ce s-a întâmplat. Inițial, el spusese că o găsise fără suflare și că ar fi dus-o pe un câmp, unde ar fi lăsat-o. Ulterior, în faţa procurorilor, bărbatul şi-a schimbat declaraţia şi a recunoscut că el a ucis-o pe fetiţă, după ce a dat-o cu capul de peretele din holul locuinţei, fiind deranjat că fetiţa nu îl lăsa în pace şi vroia să se joace cu el.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi consumat droguri înainte de tragedie.

Procurorii au suspiciuni și cu privire la implicarea mamei fetei, ei cred că femeia ar fi știut ce s-a întâmplat, iar dacă probele vor dovedi aceste suspiciuni, ea ar putea fi incriminată pentru tăinuire. De altfel, femeia a fost și ea audiată.

Cadavrul fetei a fost găsit vineri pe un teren de lângă un cimitir, de câinele unui localnic. Copilul a putut fi identificat după ce specialiștii au reușit să îi facă portretul-robot.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0658 secunde