Țeapa luată de două românce, în vacanța exotică în Zanzibar: ”Multă mizerie, condiții insalubre. Ne-am plimbat cinci ore din spital, în spital”

1133
Țeapa luată de două românce, în vacanța exotică în Zanzibar: ”Multă mizerie, condiții insalubre. Ne-am plimbat cinci ore din spital, în spital” - teapa-1674575319.jpg

Articole recomandate

Două românce au trăit o serie de experiențe negative în Zanzibar, în timp ce se aflau în vacanță. Acestea au povestit totul pe Facebook, potrivit Antena3


Majoritatea românilor visează la o vacanță exotică în perioada iernii. Una dintre cele mai râvnite destinații pentru o astfel de vacanță este Zanzibar, însă nu toți turiștii care ajung în zonă se bucură de experiențe plăcute.


Este cazul unor românce care au descris vacanța lor în Zanzibar ca pe un coșmar, pe Facebook.


"Vă spun din suflet că nu e ceea ce mă așteptam. Este ultima țară în care aș veni. Este o mizerie de nedescris, plaja este mizerabilă, mâncarea jalnică. În afară de excursii pe care le plătești extra, nu mi-a plăcut nimic. Îmi doresc să se termine coșmarul. Mai am o zi și scap", a scris una dintre aceasta pe Facebook.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.3958 secunde