Tensiuni la Teheran! Poliția calmează spiritele

101
Tensiuni la Teheran! Poliția calmează spiritele - ddd-1578904549.jpg

Articole recomandate

Poliția din Teheran nu a tras în protestatari, iar ofițerii au primit ordin să dea dovadă de reținere, a precizat șeful poliției din capitala Iranului într-o declarație postată luni pe pagina de internet a televiziunii de stat, potrivit Reuters, realatează Agerpres.

În înregistrări video postate duminică seară pe rețelele de socializare se aud focuri de armă în apropierea protestelor și se văd bălți de sânge. În respectivele imagini se pot vedea de asemenea răniți transportați de alte persoane. În alte imagini apar presupuși membri ai forțelor de securitate care poartă arme asupra lor. Reuters precizează că nu a putut verifica autenticitatea înregistrărilor.

"La proteste, poliția nu a tras sub nicio formă, deoarece ofițerii poliției capitalei au primit ordin să dea dovadă de reținere", a spus Hossein Rahimi, șeful poliției din capitala Iranului.

Noi proteste au avut loc duminică în întreg Iranul, pentru a doua zi consecutiv, sporind presiunea asupra conducerii Republicii Islamice după ce aceasta a recunoscut că armata sa a doborât un avion de pasageri al unei linii aeriene ucrainene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.425 secunde