TEROARE ÎN FRANȚA. ATACURI SIMULTANE la tipografie și magazin. TERORIȘTII SUNT MORȚI / GALERIE FOTO

294
2

Articole recomandate

UPDATE: Potrivit AFP, ostaticii din magazinul din Paris au fost eliberați, iar agresorul a fost omorât în timpul asaltului.




UPDATE: Presupușii autori ai atacului comis la revista Charlie Hebdo au fost uciși. Aceștia au încercat să tragă în forțele speciale. Ostaticul din tipografie a fost eliberat.


Explozii puternice s-au auzit la tipografia din Dammartin-en-Goële, unde sunt baricadați cei doi frați suspecți pentru atentatul din Charlie Hebdo. Asaltul trupelor de intervenție a început, potrivit surselor din Jandarmerie citate de Le monde.


Focuri de armă si explozii s-au înregistrat și la magazinul din Paris unde erau ținuți ostatici, poliția începând asaltul și în acest caz, simultan



Comentează știrea

daniela
9 ianuarie 2015
oferta de lucru

Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

admirator
10 ianuarie 2015
bine ca s-a terminat!

cam lenti, francezii astia! nu e de mirare ca sunt victime ale SVP... dar, de curiozitate, de ce receptia de la Charlie nu a anuntat ca vin teroristi inarmati? Politistii aflati acolo pentru protectia jurnalistilor(?!!!) au fost luati ca din oala... Nu a existat nici un sistem de alarmare? nu a functionat? Daca Franta isi lasa cetatenii sa se inarmeze, se aparau mai bine decat a facut-o Politia...... Vedeti, teroristii actioneaza numai unde e teren propice... Si nu sunt masuri de aparare eficiente. Franta e un astfel de teren.... Si poate vor lassa romanii si rromii in pace si vor focaliza elementele cu adevarat periculoase! Si nu vor mai face confuzii intre unii si altii. Dumenzeu e sus si vede!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5935 secunde