TEROARE la Londra. Șapte tineri, înjunghiați în numai câteva minute

350
1
TEROARE la Londra. Șapte tineri, înjunghiați în numai câteva minute - teroare-1523018031.jpg

Articole recomandate

Șapte adolescenți au fost atacați, în numai 90 de minute, joi noaptea, potrivit BBC News.


Un tânăr în vârstă de 13 ani se află în stare gravă la spital după ce a fost atacat în parcul Lottle Ilford, joi noaptea.

Patru dintre victime sunt în spital, cu răni grave. Poliția a reținut cinci suspecți. Atacurile vine în condițiile în care Londra se confruntă cu o criză a violențelor.

Atacurile cu arme de foc și cuțite au atins cel mai crescut nivel din 2010. 45 de oameni au fost uciși începând din luna ianuarie, dintre care 13 în numai două săptămâni din martie. Potrivit analiștilor, este vorba de un război de amploare între bande de traficanți de droguri, care se luptă pentru supremație.

Prima victimă raportată a fost un minor, în vârstă de 15 ani, în jurul orei locale 05.30pm, în Poplar's East India Dock Road. După 45 de minute, oamenii legii au fost solicitați la locul unui alt incident cu două victime, în urma unui atac cu cuțitul.

La ora 07.05pm, un alt tânăr a fost descoperit cu răni minore, iar un adolescent în vârstă de 16 ani care, de asemenea prezenta plăgi prin înjunghiere, a fost arestat.



Comentează știrea

anh
6 aprilie 2018
stați linistiti nu este un atac terorist era un musulman cu probleme psihice

Esteti linistiti nu este un atac terorist era un musulman cu probleme psihice

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9298 secunde