The Telegraph: Ce avere a moștenit prințul Harry de la prințesa Diana. „Parcă a știut ce se va întâmpla”

1688
The Telegraph: Ce avere a moștenit prințul Harry de la prințesa Diana. „Parcă a știut ce se va întâmpla” - diana-1615754481.jpg

Articole de la același autor

Prințul Harry a dezvăluit că a reușit să iasă din familia regală britanică datorită averii pe care i-a lăsat-o mama sa și care îi permite să își întrețină familia în SUA, scrie The Telegraph
Acesta a declarat în cadrul interviului oferit jurnalistei Oprah Winfrey că familia lui i-a tăiat sursele de finanţare, însă mama sa a „prevăzut acest moment”.
„Am ce mi-a lăsat mama și fără asta n-am fi putut face acest lucru. Parcă știa dinainte ce se va întâmpla și a fost alături de noi în acest proces”, a spus Harry, care acum trăiește alături de soția sa în Los Angeles.

Când a murit, prințesa Diana le-a lăsat inițial celor doi fii ai ei, William și Harry, câte 6,5 milioane de lire fiecăruia. Însă banii au fost investiți, astfel că Harry a primit 10 milioane de lire în ziua în care a împlinit 30 de ani.

Pe lângă bani, cei doi prinți au mai primit și o serie de bunuri de valoare, precum costume de lux, rochii sau bijuterii ce au aparținut prințesei Diana.
La fel ca Harry și Meghan, prințesa Diana a ieşit din familia regală, după ce a divorțat de Charles în 1992. Ea a murit 5 ani mai târziu, într-un accident la Paris.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9645 secunde