Tinerii care au împlinit 18 ani vor primi 2.500 de lei, până la vârsta de 26 de ani

527
4
Tinerii care au împlinit 18 ani vor primi 2.500 de lei, până la vârsta de 26 de ani - ban-1667292886.jpg

Articole de la același autor

Tinerii care au împlinit 18 ani, dar merg la şcoală sau muncesc, vor primi 2.500 de lei, până la vârsta de 26 de ani, potrivit Antena3


Anunțul a fost făcut pe Facebook de Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse.


Ordinul comun între Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse şi Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale privind aprobarea procedurii de stabilire şi plată a alocaţiei lunare de plasament, a indemnizaţiei de sprijin şi a indemnizaţiei pentru tineri a fost publicat în Monitorul Oficial vinerea trecută şi este deja în vigoare.

Astfel, tinerii care au împlinit 18 ani, dar merg la şcoală sau muncesc, vor primi 2.500 de lei, până la vârsta de 26 de ani. De asemena, persoanele care au în plasament copii vor primi lunar 420 de lei pentru fiecare copil în parte.



Comentează știrea

Doar Ei
1 noiembrie 2022
erorile celor ce se substituie neamului

POMANA S.A. pentru voturi!

Ionescu
1 noiembrie 2022
Popescu

care tineri, toti??? ce articol este asta?

Ion
1 noiembrie 2022
tara de milogi cu talhari in frunte

Dupa, revolutie,particul comunist psd, asa a condus tara, numai prin pomeni, nu pt ca sunt ei capabili si duduie economia, ci doar pt a masca hotiile lor uriase picurand pomeni infime ... poporul asta milog, in special pensionarii, nu dau doi bani pe viitorul tarii, nu conteaza decat pomana si burta plina ! Pe madam Firea, a intrebat o cineva, diicot, curtea de conturi , samd , ce cum a functionat primaria capitalei? sigur a adus bani de acasa...

Popescu
13 noiembrie 2022
Pomana, incurajarea lenei

Cum adica ? Merg la scoala cu Audi, BMW, sau alte marci , stau in vila lui taticu' de sute de mii de euro si le dam pomana 2500 de lei. Oameni buni suntem normali? Mergi la munca ai salariu , doamna Firea treziti-va, mai bine ajutati femeile si copiii maltratati de sotii / tatii betivi sau batranii fara sursa de venit! Nu mai incurajati lenea!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.2807 secunde