Tinerii care fumează pe stradă pot fi amendaţi cu 500 de lei. Ce presupune proiectul de lege

359
3
Tinerii care fumează pe stradă pot fi amendaţi cu 500 de lei. Ce presupune proiectul de lege - xtinerifumat-1664380288.jpg
Tinerii sub 18 ani care fumează în parcuri, școli, gări, mijloace de transport în comun, drumuri publice sau terenuri de sport ar putea fi amendați cu 500 de lei. Proiectul de lege a fost semnat deja de 29 de deputaţi şi senatori, potrivit Antena3


Potrivit unui proiect de lege propus de mai mulți parlamentari PSD, PNL și a altor minorități din Parlament, minorilor le este interzis consumul de tutun în locurile publice. Cei care nu respectă legea, vor fi amendaţi cu sume între 100 şi 500 de lei.


Proiectul ar modifica legea nr. 349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun. Acesta a fost semnat de 29 de deputaţi şi senatori.

"Se interzice consumul de tutun persoanelor care nu au împlinit vârsta de 18 ani în următoarele locuri publice: drumuri publice, parcuri, stadioane şi terenuri sportive, instituţii culturale, săli de spectacole, instituţii sau unităţi economice, mijloace de transport, autogări, gări şi aeroporturi de stat şi private şi în unităţile de învăţământ public sau privat, precum şi pe o rază de 200 m în jurul acestora", prevede proiectul.


Comentează știrea

Traian GEICU
28 septembrie
Discriminare pt. fumatori, alt parlament

Si astia cu vicii pe unde ? Nu in scoala, autobuz e in regula. Dar pe strada, un colt in parc, un vagon de tren. Ma intereb daca v-ati vota doar voi, si ar fi sub 1% procent de participare cum ar fi ? Cam asa ati merita. Votul meu, nu vi-l dau. Il pastrez pt. mine dar nu pt. politica ca nu imi place. Cred ca oi fi uitat o virgula, e bine asa pt. 2022. Mai rau ca bietii caini in ploie au ajuns si fumatorii. Preturi de monopol, NU cam pe nicaieri, dar de cumparat tutun se tot cumpara si cafea. Bun Stat avem !

Traian GEICU
28 septembrie
Sub 18

Cit de sanatos e tutnul, asta e stiut. Dar pe drepturi, bre Stat Roman vedeti ca iar dati in Totalitarism. 18 ani e gluma buna azi, cam de pe la 12-14 deja unii sint priceputi, Daca tot vreti varsta, pai 1/2 buletin e OK. Ce vreti acum prin toalete, locuri intunecate, la mozolica dupa carpa imputita ? Cum era in regimul trecut ? mozolica nu era acolo ? De atunci o stiu ca luam tigari lu taicamiu, fata de treaba aia (de oameni mari)

Traian GEICU
28 septembrie
Interpretati fiecare poza

Virsta undeva 14 (+/- 1 an), elev decent (frizura, vestimentatie, igiena -> pai vedeti la mozolica cum te atrage la carpa, pt. unii o fi poate deliciul delicateselor -> ce sa mai zic, mi-e mila de biata dantuitoare dar daca trebuie mergem acolo. Aici problema este mult prea complicata dar tot e bine ca va ghideaza spre alte surogate-surpriza, aspecte morale : chip luminos). Putina nicotina acolo nu strica ( vreti zahar vanilat, injectii, iarba dracului de tot, pudra cu alta senzatie). Unde sa poposeasca ? Pai, in nici un caz pe varianta cu parfum de mozolica, intuneric (dubios acolo), etc. Pe iarba, la copacel cu pastrarea distantei regulamentare de 300 metrii de scoala. Isi ia si un suc, si invata acolo cu cine ii place ca baietii adevarati.

Pagina a fost generata in 0.3804 secunde