Tinerii din România ar putea face, din nou, armata. Vasile Dîncu: "Avem nevoie de soldați"

540
Tinerii din România ar putea face, din nou, armata. Vasile Dîncu:

Articole de la același autor

Românii ar putea face, din nou, armata, în contextul tensiunilor generate de Rusia, dar și a necesității dezoltării unei armate care să facă față oricăror provocări. Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a declarat că Armata Română se află în plin proces de creşterea a capacităţii operaţionale.


Potrivit Antena3.ro după anunţul SUA privind desfăşurarea de trupe suplimentare în Europa de Est, inclusiv în România, Vasile Dîncu a explicat că aceste trupe vor veni în completarea trupelor americane existente deja pe teritoriul României.

„„Aceste trupe care vor veni completează trupele americane existente în acest moment, înainte de a veni aceşti 1.000 de soldaţi, aveam aproape 1.000 de oameni care sunt deja în România, şi care completează forţa noastră armată. Noi suntem pregătiţi în acest moment, avem scenarii pentru toate situaţiile, ne-am pregătit în teatrele de operaţii, am făcut achiziţii importante în ultima vreme. (…) Suntem în mijlocul unui proces de creştere a capacităţii operaţionale a Armatei române. Aceste lucruri care vin şi le facem cu repeziciune, acum, completează de fapt o postură a României la Marea Nagră, importantă. Suntem consideraţi în NATO un furnizor de securitate în zonă, ne vom adapta această capacitate”, a declarat Vasile Dîncu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3752 secunde