Topul celor mai enervante lucruri pe care le fac oamenii la aeroport

28815
1013
Topul celor mai enervante lucruri pe care le fac oamenii la aeroport - bagaje-1413030153.jpg

Articole recomandate

CNN Travel a realizat un top al comportamentelor iritante atunci când călătorim cu avionul. Nu este vorba doar despre tăierea unghiilor sau luarea în stăpânire a cotierei, ci de multe alte lucruri, spun specialiștii de la CNN.

1. Călătorești fără să te miști. Benzile rulante din aeroport sunt gândite să ne transporte mai repede la terminal unde avem de prin un avion în așa fel încât la finalul cursei să nu se simțim ca și când am fi alergat la maraton. Mulți pasageri le folosesc însă din comoditate.

2. Surprins în fața celor care asigură paza. Peste tot în aeroporturi sunt panouri informative cu indicații despre ce ar trebui să facem la punctele de control. De ce atunci unii se arată atât de surprinși când li se confiscă sticla cu apă de parcă ar afla că există viață extraterestră?

3. Înghesuială la caruselul bagajelor. De ce foarte mulți călători se calcă în picioare aglomerând spațiul din jurul caruselului când ar putea sta cațiva metri mai departe pentru a face loc celor care-și zăresc valizele pe bandă? Până la urmă toți își recuperează bagajele, de ce să nu o facem civilizat?

4. Întârziatul care sare peste rând. De multe ori vedem persoane care profită de amabilitatea celorlalți făcând repede check-in-ul pentru că altminteri pierd avionul. În fapt, special au venit târziu pentru a nu fi siliți să stea la coadă.

5. Sortarea bagajelor prea grele chiar la ghișeu. Sunt unii care atunci când află cât cântăresc valizele lor se apucă să le ușureze pe loc pentru a nu fi siliți să plătească în plus.

6. Exces de zel în magazinele duty-free. De data aceasta angajații acestor magazine sunt enervanți cu excesul lor de zel. În fond tot ce vrem să cumpărăm este o sticlă de vodcă ieftină.

7. ocupăm mai multe scaune. Nimic nu ne enervează mai rău decât să ne înghesuie cineva cu coatele de pe scaunul de alături. Totuși, scaunele au fost gândite pentru ca pe ele să stea cineva și nu să ne întindem noi bagajele.

8. Muzică la volum maxim. Nimănui nu-i pasă cu ce ne omorâm timpul în așteptarea îmbarcării. Totuși, suntem enervanți când îi silim pe ceilalți să fie părtași la intimitatea și gusturile noastre în materie de muzică sau altceva deși în mod evident ei nu vor asta. Din acest motiv au fost inventate căștile, scrie evz.ro.

Comentează știrea

1013 comentarii. Pagina 1 din 102. Click pe pagina dorită : 1 2 ...102 
ugg ???
14 octombrie 2014
ugg ???

???????????ugg ????/a> Topul celor mai enervante lucruri pe care le fac oamenii la aeroport | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online ugg ??????????????????c???/a> jumbo ugg ?????? ??? ugg ??? http://www.ercombilgisayar.com.tr/images/category.aspx?c=jpugg&key=ugg-???

Miles Austin 19 Jerseys
14 octombrie 2014
Miles Austin 19 Jerseys

Raiders Nike Jerseys Choice Changes Jersey Arizona Cardinals Jerseys store Topul celor mai enervante lucruri pe care le fac oamenii la aeroport | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online nike nfl jerseys on sale Jerseys New Saints Miles Austin 19 Jerseys http://www.symbiose.ca/UserFiles/Image/jerseys-sale/Miles-Austin-19-Jerseys.html

ugg ??? ?? ??
14 octombrie 2014
ugg ??? ?? ??

ugg ??? ?? ?? ?????? ???? ugg ??? Topul celor mai enervante lucruri pe care le fac oamenii la aeroport | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online ugg ??? ?? ??? ugg?? ?? ugg ??? ?? ??? ugg ??? ?? ?? http://www.zenithmetals.com/images/news.aspx?c=jpugg&key=ugg-???-??-??

ugg ???????
14 octombrie 2014
ugg ???????

ugg ?????? ?? ugg ??? ?? ?? ?????? ??? Topul celor mai enervante lucruri pe care le fac oamenii la aeroport | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online ugg ??? ugg ??? ?????????? ?? ugg ?? 2012 ugg ??????? http://catchlinks.com/cp/Scripts/ASP/Chat/news.php?c=jpugg&key=ugg-???????

where to buy nfl jerseys
15 octombrie 2014
where to buy nfl jerseys

http://anumeshkids.com/images/nfl-jerseys/England-Patriots-Jerseys-Youth.htmlEngland Patriots Jerseys Youth where to buy nfl jerseys http://win.autoshopitalia.com/public/image/cheap-jerseys/where-to-buy-nfl-jerseys.html

Bengals Jerseys Official
15 octombrie 2014
Bengals Jerseys Official

Cardinals Player Jersey Jacksonville Jaguars Nike Jersey Chargers Football Jersey Thefind Topul celor mai enervante lucruri pe care le fac oamenii la aeroport | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online cheap nfl jerseys from china Official Jerseys Carolina Bengals Jerseys Official http://www.trafoconsult.com/public/jerseys-for-cheap/Bengals-Jerseys-Official.html

Seattle Seahawks Jerseys for sale
15 octombrie 2014
Seattle Seahawks Jerseys for sale

Cleveland Browns Jerseys outlet nfl 2014 jersey cheap green bay packer jerseys Topul celor mai enervante lucruri pe care le fac oamenii la aeroport | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Apparel Broncos Jerseys Steelers Jerseys Cincinnati Seattle Seahawks Jerseys for sale http://www.sht.com.tw/UserFiles/File/cheap-nfl-jerseys/Seattle-Seahawks-Jerseys-for-sale.html

bogner skijacke manner
15 octombrie 2014
bogner skijacke manner

bogner ski jackets bogner jackets skijacke bogner damen Topul celor mai enervante lucruri pe care le fac oamenii la aeroport | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online bogner fire and ice jackets bogner skijacke damen bogner herren jacken bogner womens jacket bogner skijacke manner http://www.braziltotheuttermost.com/bogner-ski-clothes/bogner-skijacke-manner.html

ugg ?????
15 octombrie 2014
ugg ?????

ugg ??????????/a> ugg ????? ?????/a> ugg ????? http://www.ercombilgisayar.com.tr/images/category.aspx?c=jpugg&key=ugg-?????

??????? ugg ??????
15 octombrie 2014
??????? ugg ??????

ugg ????????????????/a>

1013 comentarii. Pagina 1 din 102. Click pe pagina dorită : 1 2 ...102 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3575 secunde