TRAGEDIA ZILEI! Un jurnalist constănțean s-a stins la doar 32 de ani. „Nimeni nu este de neînlocuit. În afară de tine”

102702
TRAGEDIA ZILEI! Un jurnalist constănțean s-a stins la doar 32 de ani. „Nimeni nu este de neînlocuit. În afară de tine” - rodicamitu-1675247030.jpg

Articole de la același autor

Mesajele de condoleanțe nu contenesc de azi dimineață, de la aflarea veștii că Rodica Mitu, redactor șef adjunct DC News, absolventă a Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia și a Universității „Ovidius” a încetat din viață la doar 32 de ani.

Un impresionant In Memoriam i-au dedicat colegii de la DC News.

„Nimeni nu este de neînlocuit. În afară de tine

Așa va spune oricine a cunoscut-o. Era doar lumină în jurul ei. Nu avea nicio poză în care să nu zâmbească. Niciuna. Rodica Mitu nu a mers niciodată. S-a născut cu o boală care nu-i permitea să meargă. Dar alerga, cu mare bucurie, spre oricine avea o problemă. Nu există problemă să i-o spui și să nu te ajute cu un sfat. Scaunul cu rotile nu a făcut-o niciodată dependentă. „Independent” n-are grad de comparație, dar în cazul Rodicăi este permis: Rodi a noastră de la DC News era cel mai independent om.

Rodi de la DC News era mâna mea dreaptă. Era capul limpede al site-ului. Nu exista să pună o virgulă prost. Iar când scria, o făcea cu tot sufletul. Și scria despre orice. Și o făcea bine. Nu era subiect să i-l dai și să-ți spună că nu știe să-l facă”, scrie Anca Murgoci, redactor lef DC News.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4791 secunde