TRAGEDIE / 22 de copii au murit după ce un autocar a lovit un tunel

1102
2
TRAGEDIE / 22 de copii au murit după ce un autocar a lovit un tunel - 120313tunnelbuscrash10p380380770-1331706093.jpg
Douăzeci și opt de persoane, între care 22 de copii, au murit marți seara într-un accident de autocar produs la Sierre, în cantonul Valais din sudul Elveției, a anunțat miercuri agenția de presă elvețiană SDA-ATS, citată de Realitatea.net.

Vehiculul, care circula în direcția Sion, a lovit un perete al tunelului autorutier dintre ieșirile estică și vestică din Sierre. Autocarul era înmatriculat în Belgia, a precizat agenția.

Autocarul a deviat de la traiectoria sa din motive care deocamdată nu sunt cunoscute și a intrat în peretele tunelului.

Autocarul transporta 52 de persoane, mai precis două clase din Flandra, din orașele Lommel și Heverlee. Copiii se întorceau în Belgia dintr-o vacanță în Val d'Anniviers. Cei doi șoferi ai autovehiculului au murit în accident. Persoanele rănite au fost admise în patru spitale din Valais, a precizat agenția elvețiană.

Comentează știrea

PETRU
14 martie 2012
Tunel ?

Am mai intalnit aceasta stire , daca lovea o balustrada a unei autostrazi suna ... a lovit o autostrada ? De ce nu ... simplu : a lovit peretele si nu tunelul , oare sa fie doar ptr. senzational ?

mine
14 martie 2012
trist ...

tunel e intre urechila celui care a scris titlul asta de doi bani. a fost pur si simplu un accident tragic, si orice remarca in afara condoleantelor este ipocrita.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.307 secunde