Tragedie în Spania în ziua de Crăciun! Șase morți după ce un autobuz a plonjat de pe un pod într-un râu

198
Tragedie în Spania în ziua de Crăciun! Șase morți după ce un autobuz a plonjat de pe un pod într-un râu - spainbuscrash1620873916719906819-1671992805.jpg
Șase persoane au murit și două au fost rănite după ce un autobuz de pasageri a căzut de pe un pod și a plonjat într-un râu din nord-vestul Spaniei, au anunțat duminică serviciile de urgență, citate de Reuters.


Doi supraviețuitori - șoferul vehiculului, în vârstă de 63 de ani, și o pasageră - au fost scoși din râu de către pompieri cu ajutorul unei frânghii și au fost transportați, răniți, la spitale din apropiere, scrie stiripesurse.ro 


Șoferul a fost testat negativ pentru alcool și droguri, a declarat un purtător de cuvânt al poliției pentru Reuters.


Purtătorul de cuvânt a adăugat că operațiunea de căutare și salvare în jurul podului s-a încheiat, în timp ce inginerii au încercat să găsească o modalitate de a recupera în siguranță epava din râul Lerez.


Curentul puternic al râului și debitul ridicat din cauza ploilor abundente care au măturat regiunea Galicia au îngreunat eforturile de recuperare a cadavrelor pe tot parcursul weekendului.


Autocarul companiei Monbus călătorea sâmbătă seara între orașele Lugo și Vigo și se oprise la un centru penitenciar din apropierea locului accidentului.


Acesta a derapat de pe un drum drept pe pod din motive care rămân neclare și a plonjat în apă într-o cădere de cel puțin 40 de metri în jurul orei locale 21.30 (2030 GMT).




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6838 secunde