TRAGEDIE PE MARE! Morți și peste 100 dispăruți într-un naufragiu. Corpurile erau înghesuite într-o barcă dezumflată

3502
1
TRAGEDIE PE MARE! Morți și peste 100 dispăruți într-un naufragiu. Corpurile erau înghesuite într-o barcă dezumflată - philippinenavy16x969373800-1497165831.jpg

Articole recomandate

Cel puțin opt migranți și-au pierdut viața și aproape 100 au fost dați dispăruți în largul coastelor Libiei în timp ce încercau să ajungă în Europa pe mare, a informat paza de coastă. 


"Aceste opt corpuri fac parte dintr-un total de 120 sau 130 de pasageri care se aflau pe barca pneumatică", a afirmat astăzi șeful pazei de coastă din localitatea Garabulli (60 de kilometri est de Tripoli), colonelul Fathi al-Rayani.

Corpurile migranților erau înghesuite într-o barcă pneumatică dezumflată, reperată la peste nouă kilometri în largul coastelor orașului Garabulli, potrivit Agerpres.

Acest tip de barcă poate transporta până la 120 de persoane, prin urmare ar fi peste o sută de dispăruți care s-au înecat sau, în cel mai bun caz, au revenit înotând pe plajă.

Migranții prinși sau salvați de paza de coastă libiană sunt frecvent internați în centre de detenție în vederea repatrierii în țara de origine.

Mulți intră din nou în circuitul extorcărilor și violențelor organizate de rețelele de traficanți de ființe umane.

Traficanții profită de haosul care domnește în Libia de la căderea lui Muammar Gaddafi în 2011 pentru a încerca anual să treacă în Italia zeci de mii de migranți cărora le cer importante sume de bani.



Comentează știrea

eugen
11 iunie 2017
LIBIA

in LIBIA a fost introdusa democratia haosului de OCCIDENT

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1844 secunde