Tragedie premeditată! Pasagerii din avionul dispărut, ASFIXIAȚI înainte de prăbușire

524
2
Tragedie premeditată! Pasagerii din avionul dispărut, ASFIXIAȚI înainte de prăbușire - 13948705717533d9ca-1395853993.jpg

Articole recomandate

Rudele celor 239 de oameni aflați la bordul cursei Malaysian Airlines, dispărută pe 8 martie, în Oceanul Indian, sunt răvășite de durere. După 16 zile de căutări, resturi ale aeronavei au fost găsite în mijlocul oceanului, iar autoritățile au confirmat că avionul s-a prăbușit. Detaliile furnizate de anchetatori sunt șocante și lasă să se înțeleagă că tragedia a fost premeditată.


După ce au primit prin sms vestea că avionul Malaysian Airlines zace pe fundul Oceanului Indian, rudele celor 239 de persoane decedate trebuie să facă față tot mai multor informații îngrozitoare ce ies la iveală, prin vocile anchetatorilor.


O sursă citată de presa din Anglia susține că aeronava a urcat până la 14.000 de metri altitudine și a zburat timp de 23 de minute la această înălțime.


Acest lucru face ca sistemul de presurizare să cedeze în circa 12 minute și apoi pasagerii ar leșina în alte câteva minute, din lipsa oxigenului! Se pare că acesta a fost și scenariul al cărui autor ar fi fost, se pare, chiar comandantul.


Mai mult decât atât, nu există nici cea mai mică șansă, conform autorităților, ca vreun cadavru să fie recuperat, oficialii afirmând chiar că trupurile au fost devorate de rechini.


Deși ipoteza unei misiuni sinucigașe este tot mai plauzibilă, anchetatorii au afirmat că vor face dezvăluirile necesare la finalul investigației. Din păcate, vremea rea a dus la oprirea căutărilor epavei și a cutiei negre, spre disperarea rudelor, care vor cât mai repede informații clare, scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

maidanezul vigilent
26 martie 2014
radio mahala

"SE PARE" CA TU CARE NICI NU SEMNEZI AI FOST INTR-O STARE SECUNDA CAND AI SCRIS ARTICOLUL. DACA FUMEZI ,FUMEAZA SI TU DE CALITATE, CA DE DATA ASTA CRED CA AI FUMAT MOCHETA.

Anita
26 martie 2014
pasageri asfixiati

Exista o explicatie plauzibila pentru urcarea avionului la altitudine mare fara intentii criminale- vedeti aici: http://nazone.ro/2014/03/avionul-malaiezian-disparut.html

Pagina a fost generata in 1.822 secunde