Trei femei date dispărute de 10 ani au fost găsite într-o casă

865
Trei femei date dispărute de 10 ani au fost găsite într-o casă - treifemei-1367907488.jpg
Trei tinere date dispărute în urmă cu aproximativ zece ani, două dintre ele adolescente la vremea respectivă, au fost găsite în viață, a anunțat poliția luni. Acestea au fost captive într-o casă din Cleveland, în centrul Statelor Unite, relatează AFP.




Detalii despre condițiile de detenție ale celor trei tinere nu sunt cunoscute încă, dar se pare că una dintre ele a născut în captivitate. "Un bărbat de origine hispanică, în vârstă de 52 de ani, a fost arestat în acest caz", a adăugat Poliția din Cleveland într-un comunicat, citat de realitatea.net.


Amanda Berry a fost văzută ultima dată pe 21 aprilie 2003, pe seară, plecând de la serviciu, un restaurant aflat la câteva sute de metri de domiciliu. Ea avea vârsta de 16 ani atunci când a fost dată dispărută. Gina DeJesus avea 14 ani când a fost dată dispărută, după ce a ieșit de la școală pentru a se duce acasă, la 2 aprilie 2004, potrivit FBI. Michele Knight a fost văzută ultima oară în apropiere de casa unui văr, la 23 august 2002, când avea vârsta de 21 de ani, completează sursa citată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Aprilie 2013
Stire din Actual : Soldat răpit și violat de patru femei!
Pagina a fost generata in 0.7487 secunde