Trei românce au fost surprinse în timp ce furau din unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din SUA

429
2
Trei românce au fost surprinse în timp ce furau din unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din SUA - furi-1668704950.jpg
Trei românce au fost arestate în statul Utah, din SUA după ce au furat lapte praf pentru bebeluși. Femeile nu sunt la prima abatere de acest fel, potrivit RomâniaTV


Camerele de supraveghere au surprins momentul în care cele trei românce au plecat din supermarket cu un coș plin de lapte praf, fără să plătească. În zona respectivă există o problemă de aprovizionare cu acest produs în această perioadă, fiind greu de găsit. Părinții pot căuta ore în șir lapte praf în mai multe magazine.


Incidentul a avut loc la sfârșitul lunii octombrie, într-un magazin Target din Riverdale.


Angajații au alertat paznicii, aceștia oprindu-le pe femei, ulterior fiind prinse de polițiști în afara magazinului. Firma a alertat departamentul de prevenire a pierderilor din toate magazinele din regiune cu privire la o rețea care acționează în magazine din mai multe state. Au furnizat fotografii ale suspectelor, iar mai mulți angajați Target le-au recunoscut.

Conform estimărilor poliției Riverdale, se presupune că grupul ar fi filat cel puțin 13 magazine Target din Arizona, între 8 septembrie și 6 octombrie, chiar și de mai multe ori într-o singură zi. Grupul este acuzat în acest moment că a furat cutii de lapte praf în valoare de câteva sute de dolari sau, de aproape câteva mii de dolari, din mai multe magazine.


Comentează știrea

Magraoance venite prin mexic ex turiste
18 noiembrie 2022
indience made in romania

Magraoance venite prin mexic ex turiste sau raspindit in toata america ,mizam pe justitia americana aspra ptr pedepsirea exemplara dar fara come back ca ne-am saturat si noi de ei.

Dan
18 noiembrie 2022
tiganci

ALEA sunt romance? Hai hai

Pagina a fost generata in 0.2982 secunde