Trei români au murit într-un incendiu în Italia

326
Trei români au murit într-un incendiu în Italia - incendiu-1362228642.jpg
Trei cadavre ale unor persoane fără adăpost au fost găsite carbonizate într-o casă veche și părăsită din centrul Cosenza, în sudul Italiei, de către pompierii italieni, a anunțat astăzi agenția Ansa, relatează AFP.
După ce au stins flăcările, pompierii au descoperit trei cadavre. Incendiul ar fi fost provocat de un scurtcircuit, o sobă veche fiind legată la rețeaua electrică printr-un cablu improvizat.

Identitatea și naționalitatea victimelor acestei tragedii nu sunt cunoscute cu certitudine, dar ar putea fi vorba despre romi, potrivit primelor elemente ale anchetei, obținute în urma interogării vecinilor.

Adi, un tânăr imigrant marocan fără adăpost, care își petrece în general nopțile în gară dar care în noaptea respectivă a stat la etajul casei incendiate, a scăpat ca prin miracol. "Eram beat și nu mi-am dat seama de nimic", le-a spus el polițiștilor, veniți să îl trezească. Casa, avariată și cu geamurile sparte, era un refugiu pentru persoanele fără adăpost din oraș.

Cosenza este o regiune devastată de sărăcie, unde rata șomajului în rândul tinerilor este ridicată și unde trăiesc numeroși imigranți proveniți în special din Africa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Incendiu  la Constanța
Luni, 25 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Incendiu la Constanța
Joi, 21 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Incendiu la Primăria Medgidia
Pagina a fost generata in 0.3403 secunde