Trei zile de doliu naţional în Brazilia, după moartea lui Pele. Când va fi înmormântat legendarul fotbalist

179
Trei zile de doliu naţional în Brazilia, după moartea lui Pele. Când va fi înmormântat legendarul fotbalist - pele-1672412676.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro a decretat trei zile de doliu naţional, în semn de respect, după moartea legendarului fotbalist Pelé, potrivit Antena3


Numeroși fotbaliști celebri, lideri de instituții și politicieni de rang înalt au transmis mesaje după moartea celebrului Pelé. Messi, Ronaldo, Mbappé, Infantino și Macron sunt printre cei care au transmis primele mesaje pe rețelele de socializare.


„O zi tristă pentru fotbalul mondial, care astăzi a pierdut poate cea mai importantă personalitate. A fost un model pentru mine de cum a jucat, a iubit și respectat fotbalul. A fost și va rămâne Unic. Condoleanțe familiei, cu stimă și respect. Gheorghe Hagi”, se arată în comunicatul remis de Farul Constanța prin intermediul rețelelor de socializare.

Înmormântarea lui Pele va avea loc marţi la casa lui Santos.

Luni şi marţi publicul va putea să-i aducă un omagiu legendei fotbalului mondial timp de 24 de ore înainte de o paradă pe străzile orașului său natal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.419 secunde