Trimis în judecată pentru că a lovit un om cu mașina, doar ca să se răzbune

169
Trimis în judecată pentru că a lovit un om cu mașina, doar ca să se răzbune - judecata-1639058115.jpg

Articole de la același autor

Procurorii l-au trimis în judecată pe un bărbat de 36 de ani care l-a spulberat cu maşina pe un tânăr de 29 de ani pentru că îi lovise fratele cu o baionetă. O expertiză tehnică a stabilit că victima a fost acroşată cu autovehiculul care avea o viteză de aproximativ 80 km/h, suferind un traumatism cranio-cerebral sever.


Potrivit Realitatea.net Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila a finalizat dosarul celor doi tineri implicaţi într-un conflict violent pe 15 septembrie 2021, ce a avut loc pe strada Râmnicu Sărat din Brăila. Un bărbat de 36 de ani a dat intenţionat cu maşina peste un tânăr de 29 de ani, care îi lovise fratele cu o baionetă.

”Pe fondul unui conflict verbal spontan cu o persoană vătămată, a aplicat acesteia o lovitură în zona spatelui, cu un corp tăietor înţepător, tip baionetă, în lungime totală de 31,5 centimetri, cauzându-i astfel o plagă tăiată ce a necesitat pentru vindecare 7-9 zile de îngrijiri medicale”, au stabilit anchetatorii cum a început totul. Extrem de supărat că fratele său urma să fie spitalizat în urma loviturii primite cu baioneta, bărbatul de 36 de ani s-a urcat în maşină alături de alţi doi membri ai familiei şi a plecat în trombă spre locuinţa agresorului.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.451 secunde