Trupele speciale algeriene au descoperit încă 25 de cadavre la complexul In Amenas

191
Trupele speciale algeriene au descoperit încă 25 de cadavre la complexul In Amenas - algemmapmd51725900-1358686168.jpg

Unități de trupe speciale algeriene au descoperit 25 de cadavre în cursul operațiunii de deminare a complexului de exploatare a gazelor naturale In Amenas din sud-estul Algeriei, transmite RIA Novosti.


Islamiștii care s-au refugiat pe teritoriul complexului au reușit în ultimele zile să arunce în aer o parte a acestuia și au încercat de două ori, fără succes, să incendieze fabrica de industrializare a gazelor.

Militarii, care periază în prezent zona, au avertizat că ar putea descoperi noi cadavre de ostatici sau ale teroriștilor.

Mai devreme, ministrul algerian al comunicațiilor Mohamed Said a afirmat că bilanțul victimelor ar putea fi 'revizuit în creștere'.

Conform celui mai recent bilanț, în urma asaltului asupra complexului de exploatare a gazelor din deșertul algerian au fost eliberați 685 de cetățeni algerieni și 107 angajați străini. A fost eliminat întregul comando al teroriștilor - 32 de persoane. Cel puțin 23 de ostatici algerieni și străini și-au pierdut viața în incidentul de la In Amenas, completează Agerpres.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2628 secunde