Uciderea unui cântăreț cunoscut în India a provocat o revoltă generală în toată țara

78
Uciderea unui cântăreț cunoscut în India a provocat o revoltă generală în toată țara - cantaretucis-1653923055.jpg
Uciderea unui cântăreț cunoscut în statul Punjab, din nordul Indiei, la o zi după ce i s-au retras măsurile de securitate, a stârnit o indignare generală în toată țara.


Shubhdeep Singh Sidhu, cunoscut sub numele de Sidhu Moose Wala, a fost împușcat de persoane neidentificate în timp ce se afla în districtul Mansa, duminică seară. Artistul avea 28 de ani. Alte două persoane au fost rănite în atac.

Crima a dus la o furtună politică în stat, liderii opoziției criticând aspru guvernul și poliția. Șeful poliției de stat, VK Bhawra, a declarat duminică că un interlop stabilit în Canada ar fi revendicat atacul, potrivit BBC.


Însă familia cântărețului i-a cerut explicații lui Bhawra și să-și ceară scuze pentru că a legat moartea acestuia de rivalitatea dintre bande, fără o investigație adecvată în acest sens.


Luni, Bhawra a venit cu clarificări suplimentare, iar într-o declarație a precizat că el nu a spus vreodată că Moose Wala este gangster sau asociat cu interlopii.


„One Goldy Brar (gangsterul din Canada - n.n.) și-a revendicat responsabilitatea în numele bandei Lawrence Bishnoi. Ancheta va analiza toate aspectele legate de crimă”, a spus șeful poliției, adăugând că a fost „citat greșit” de unele instituții de presă.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3002 secunde