Uciși de un deținut, în timp ce era transferat la închisoare

180
Uciși de un deținut, în timp  ce era transferat la închisoare - ucisideundetinut-1468330994.jpg

Articole recomandate

Un incident armat a avut loc într-un tribunal din St. Joseph, în sud-vestul statului Michigan (nord-vestul SUA), făcând trei morți, printre care atacatorul, și un rănit, a declarat reporterilor șeriful comitatului Berrien, Paul Bailey, într-o conferință de presă, informează Reuters și France Presse.

Accesul spre clădirile din zonă a fost blocat după acest incident armat, potrivit mass-media locale.

Potrivit filialei locale a canalului ABC News, un bărbat care era transferat la o închisoare a pus mâna pe arma unui polițist și a început să tragă.

Cele două victime sunt executori judecătorești, a declarat ABC 13, citând un angajat al serviciilor procurorului comitatului Berrien.

"MSP (Poliția Statului Michigan) a securizat zona din jurul tribunalului comitatului Berrien și a început investigația asupra acestui incident armat", a anunțat pe Twitter guvernatorul Rick Snyder.

Anterior, agenția Reuters, citând canalele NBC și CNN, a anunțat că mai multe persoane au fost împușcate, inclusiv un polițist, în fața tribunalului comitatului Berrien din orașul St. Joseph, în sud-vestul statului Michigan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4623 secunde