Ucraina anunţă că trupele sale au eliberat 7 kilometri pătraţi în direcţia oraşului Bahmut

199
Ucraina anunţă că trupele sale au eliberat 7 kilometri pătraţi în direcţia oraşului Bahmut - ucraina-trupe-1689595919.jpg

Articole de la același autor

Forţele ucrainene au eliberat săptămâna trecută un teritoriu de aproximativ 7 kilometri pătraţi în direcţia oraşului Bahmut, din estul Ucrainei, care fusese capturat de armata rusă în luna mai, transmite Reuters.

Hanna Maliar, viceministru al apărării ucrainean, a scris pe aplicaţia Telegram că săptămâna trecută trupele ucrainene au avansat pe flancul sudic în jurul oraşului Bahmut.

Vineri, un militar ucrainean de rang înalt a anunţat că armata ucraineană a avansat în cadrul contraofensivei sale cu 1,7 kilometri într-o săptămână în direcţia oraşului Melitopol, în zona de sud a frontului.

Forţele armate ucrainene continuă să desfăşoare operaţiuni ofensive în direcţia Melitopol, un important oraş ucrainean aflat sub controlul Rusiei, şi brigăzile de asalt susţinute de tancuri au avansat 1,7 kilometri într-o săptămână în această zonă, a afirmat într-o conferinţă de presă colonelul Mikola Urşalovici. El a precizat că în estul Ucrainei unităţile Gărzii naţionale pregătesc un cap de pod pentru a-şi extinde ofensiva în direcţia Avdiivka, unde recent au fost raportate lupte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4891 secunde