Ucraina salută sprijinul lui Joe Biden și cere Rusiei să diminueze tensiunile de la graniță

101
Ucraina salută sprijinul lui Joe Biden și cere Rusiei să diminueze tensiunile de la graniță - ucrainabiden-1638972700.jpg

Articole de la același autor

Ucraina este recunoscătoare pentru sprijinul preşedintelui american Joe Biden şi cere Rusiei să folosească mijloace diplomatice pentru diminuarea tensiunilor regionale, a afirmat miercuri Mihailo Podoleak, consilierul şefului Biroului Preşedintelui Ucrainei Volodimir Zelenski, relatează Reuters.

În primele declaraţii oficiale ale Kievului după ce preşedintele Biden a discutat marţi, în cadrul unui summit virtual, cu omologul său rus Vladimir Putin, Mihailo Podoleak a apreciat că dialogul Biden-Putin nu a produs senzaţii.

„Suntem recunoscători preşedintelui Biden pentru sprijinul neclintit faţă de suveranitatea şi integritatea teritorială a Ucrainei”, a afirmat el, potrivit unui comunicat.

„Susţinem apelul preşedintelui Biden adresat liderului rus de a reveni la instrumentele diplomatice şi de a asigura dezescaladarea în regiunea noasră. Vom continua să ne coordonăm cu partea americană pentru a obţine rezultate concrete în interesul Ucrainei”, a subliniat Mihailo Podoleak, citat de Agerpres.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5881 secunde