UE a anunțat noile sancțiuni împotriva Belarusului. Criza migranților se agravează la granția cu Polonia

133
UE a anunțat noile sancțiuni împotriva Belarusului. Criza migranților se agravează la granția cu Polonia - atac-1637047838.jpg

Articole recomandate

Miniştrii de Externe ai Uniunii Europene au anunțat luni noi sancţiuni împotriva Belarusului, în timp ce criza migranților se agravează, la granița cu Polonia.


Vor fi sancționate companiile aeriene şi agenţiile de voiaj, bănuite că au adus oamenii care stau acum la frontiera blocului comunitar.


Luate cu asalt, autoritățile de la Varșovia au anunțat că vor începe în decembrie construirea unui gard permanent de-a lungul graniţei cu Belarus.


Miniștrii de Externe din blocul comunitar din stabilit luni seară noi măsuri menite să stăvilească valul de migranți din Afgaganistan, Irak, Siria și Yemen, care bat la porțile Uniunii Europene.


„Am convenit să adoptăm un nou pachet. Ar fi al 5-lea pachet de sancțiuni. Prin extinderea sferei de aplicare a sancțiunilor îi vom putea viza pe cei responsabili de exploatarea migranților vulnerabili și de facilitarea trecerii lor ilegale de frontiera UE”, a declarat un înalt reprezentant al UE pentru afaceri externe.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5352 secunde