UE vrea să o sancționeze pe Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin

83
UE vrea să o sancționeze pe Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin - ueiubitaputin-1651854407.jpg
UE plănuiește sancționarea fostei gimnaste olimpice Alina Kabaeva, despre care se crede că este iubita lui Vladimir Putin, pentru rolul său în propaganda Kremlinului și pentru legăturile sale cu președintele rus, potrivit unui document citat de The Guardian.

Alina Kabaeva, fosta gimnastă în vârstă de 38 de ani, se află pe noua listă de personalități vizate de interdicția de călătorie în UE, dar și de înghețarea activelor, în cadrul celui de-al șaselea pachet de sancțiuni ale UE, care urmează să fie aprobat de statele membre UE.


Potrivit Bloomberg, care a scris prima dată despre apariția presupusei iubite a președintelui rus pe lista neagră, documentul privind sancțiunile o descrie pe Kabaeva ca fiind strâns asociată cu președintele Vladimir Putin.

Alături de aceasta, și printre alți peste 1.000 de ruși influenți, pe lista sancțiunilor se află și liderul Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kiril, un aliat al lui Putin, potrivit documentului consultat de The Guardian.

Noile nume adăugate pe listă trebuie aprobate de cele 27 de state membre ale UE.


Se presupune că Kabaeva este de mulți ani partenera de viață a președintelui Vladimir Putin și a născut mai mulți copii ai liderului rus, inclusiv o pereche de gemeni. Putin, în vârstă de 69 de ani, este cunoscut pentru secretomanie în ceea ce privește relațiile personale și chiar numărul copiilor săi și nu a confirmat niciodată relația cu Kabaeva.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2409 secunde