Un adolescent de 16 ani, prins la volanul unui autoturism în care se mai aflau șase persoane

209
Un adolescent de 16 ani, prins la volanul unui autoturism în care se mai aflau șase persoane - tanar-1640611572.jpg

Articole de la același autor

Un adolescent în vârstă de 16 ani din localitatea vasluiană Berezeni este cercetat penal după ce a fost prins de poliţiştii de frontieră în timp ce conducea un autoturism.

Potrivit Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi, în autoturism se aflau şapte persoane, dintre care şase minori, cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani.

Mai mult decât atât, unul dintre tinerii din maşină ar fi trebuit să se afle în carantină la domiciliu.

"Un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni - ITPF Iaşi a oprit pentru control, pe raza localităţii Berezeni, un autoturism înmatriculat în România. Cu ocazia efectuării controlului, colegii noştri au constatat că în autoturism se află şapte persoane, un tânăr în vârstă de 21 de ani şi şase minori, cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani şi că autoturismul era condus de unul dintre minori, în vârstă de 16 ani, care nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor specifice efectuate s-a constatat şi că unul dintre pasagerii de 16 ani figurează plasat în carantină la domiciliu", precizează ITPF.

Potrivit Agerpres, tânărul de 16 ani aflat la volan a declarat poliţiştilor de frontieră că autoturismul aparţine mătuşii lui şi că a urcat la volan nemulţumit de modul de a şofa al tânărului de 21 de ani, cel care deţinea permis de conducere.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0598 secunde