Un american care a avut COVID acuză că virusul i-a micșorat bărbăția

211
Un american care a avut COVID acuză că virusul i-a micșorat bărbăția - american-1642098326.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat din SUA susține că organul său sexual i s-a micșorat cu 1,5 inci (aproximativ 4 centimetri), ca urmare a leziunilor vasculare suferite după ce s-a infectat cu COVID.


Potrivit Antena3.ro bărbatul, care s-a descris drept un individ heterosexual de aproximativ treizeci de ani, a spus că efectul neașteptat i-a afectat "profund" încrederea de sine și performanțele sexuale.

El a făcut forma severă a bolii în iulie anul trecut, iar după ce a fost externat din spital a rămas cu un caz atipic de disfuncție erectilă.

Deși disfuncția a fost remediată în timp cu ajutorul tratamentelor, bărbatul a constatat că penisul i s-a contractat considerabil.


"Mi s-a micșorat penisul. Înainte să mă îmbolnăvesc, era peste medie. Nu uriaș, dar, cu siguranță, peste dimensiunile normale. Acum, am pierdut cam un inci și jumătate și a devenit, cu certitudine, mai mic decât media", a spus el într-un podcast pe teme sexuale.

Spre disperarea bărbatului, medicii i-au spus că pierderea de centimetri este, probabil, permanentă, din cauza leziunilor vasculare în țesutul erectil.

Cazul semnalat de Daily Mail nu este singular.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4214 secunde