Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe o plajă din California

130
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe o plajă din California - avi-1671865263.jpg

Articole de la același autor

Un fost primar din Santa Monica a murit și încă o persoană a fost rănită, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit de-a lungul țărmului de pe plaja Santa Monica, din California, potrivit Antena3


Pompierii au scos două persoane din avion, care au fost transportate la spital. Acestea au fost rănite după ce avionul de mici dimensiuni s-a răsturnat și s-a prăbușit pe plaja Santa Monica, un loc extrem de cunoscut din regiunea Los Angeles, unde petrec timp atât turiştii internaţionali, cât şi localnici.


Potrivit Administrației Federale a Aviației, pilotul a efectuat aterizarea de urgență după ce a raportat probleme la motor. Agenția a precizat că avionul tocmai plecase de pe aeroportul din Santa Monica spre Malibu.

Salvamarii din Los Angeles County au declarat că două persoane au fost scoase și au suferit răni.


Autoritățile au declarat ulterior că un fost primar din Santa Monica, California, a murit în accidentul aerian. Rex Minter era pasager în avionul monomotor Cessna care a decolat de pe aeroportul Santa Monica joi, în jurul orei 15:00, în drum spre Malibu. Pilotul a fost transportat la spital.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1412 secunde