Un băieţel de doi ani a murit de foame în casă, lângă tatăl său care decedase în urmă cu doar câteva zile

435
2
Un băieţel de doi ani a murit de foame în casă, lângă tatăl său care decedase în urmă cu doar câteva zile - bebe-1668708348.jpg

Articole de la același autor

Anul acesta, pe 15 ianuarie, David Conde, în vârstă de 59 de ani, și băiețelul său de 2 ani, David Conde Jr., erau găsiți morți în apartamentul lor din orașul Geneva, în nordul statului New York, potrivit Gândul


„Din câte putem confirma, domnul Conde a murit primul, iar copilul a decedat ulterior din cauza lipsei de hrană”, a precizat șeful Poliției din Ontario, potrivit NBC News.


Cauza morții copilului mic a fost foametea, iar modalitatea a fost considerată accidentală, potrivit unui comunicat al Departamentului de Poliţie din Ontario.

Cei doi au fost văzuți în viață pentru ultima dată anul acesta, pe 22 ianuarie, iar anchetatorii au spus că nu au existat semne de intrare forțată în interiorul locuinței.


Comentează știrea

deSufletel
17 noiembrie 2022
Un băieţel de doi ani a murit de foame în casă

Si aici la fel, citesti si de multe ori nu mai zici nimica public. Era ceva si pe la noi acuma 2-3 ani parca (ham-ham si esarfa). 2 ani de zile, ca e invers relatia, chiar sa nu iti pese de loc ! (mai e o varianta, dar se exclude cu casa de suflet dar acolo aia stiu exact si se intereseaza)

deSufletel
17 noiembrie 2022
a murit de foame în casă

La 2 ani, deja alimentatia se schimba (tot biberon ?). Lumanare asta e acolo dar cauza poate "apa" mai degraba. Batraneste era vorba (3zileApa,30zileHrana). "lipsei de hrană" aici poate sa fie si un mod de exprimare generic !

Răspuns la: Un băieţel de doi ani a murit de foame în casă
Adăugat de : deSufletel, 17 noiembrie 2022
Si aici la fel, citesti si de multe ori nu mai zici nimica public. Era ceva si pe la noi acuma 2-3 ani parca (ham-ham si esarfa). 2 ani de zile, ca e...
Pagina a fost generata in 0.4129 secunde