Un bărbat a fost decapitat într-un tren din India, sub privirile pasagerilor

390
2
Poliția indiană căuta, ieri, o bandă de tineri înarmați cu cuțite și suspectați că au decapitat un bărbat într-un tren din estul țării, sub ochii înspăimântați ai pasagerilor.

Victima, Khokon Ghosh, un vânzător de dulciuri în vârstă de 37 de ani, a fost atacată luni după-amiază în apropiere de gara Bazarshau, la aproximativ 190 de kilometri nord de Calcutta, în statul Bengalul de Vest.

"Atacatorii au fugit imediat ce mecanicul a oprit trenul la jumătatea drumului, după ce a auzit strigătele pasagerilor", a declarat, pentru AFP, comisarul din poliția districtului, Humayun Kabir.

"Potrivit primelor elemente ale anchetei, victima, Ghosh, ar fi fost implicată în certuri în satul său", a adăugat el, fără alte precizări.


Comentează știrea

MASINA CU SOLDATI
31 august 2012
SMURD MOARTEA ROSIE -clona

Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si eu fac ce vreau in tara asta ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si mi-am propus sa ucid acest popor ! Deja v-am demonstrat ca eu MOARTEA ROSIE SMURD sunt mai tare ca presedintele si guvernul acestei tari ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cumparat tractoare SMURD , motorete SMURD , barci SMURD si urmeaza sa cumpar submarine SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut presiuni enorme la colegiul medicilor pt a obtine asigurari malpraxis pt soldatii care lucreaza pe masinile EPA SMURD dar fara nici un rezultat !Pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am deturnat banii si masinile care trebuiau sa ajunga la ambulanta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am sabotat ambulanta privand-o de masini si aparatura medicala ! Va spun si mai repet pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD va pot spune ca am facut dispecerate in toata tara doar ca sa imi justific activitatea ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD cand merg la un caz merg insotit doar de mass media altfel nu mai merg ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cheltuit cei doi la suta doar dupa bunul meu plac si nu ma poate verifica nimeni pt ca eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD oblig cadrele medicale din spitale sa faca voluntariat pe masina SMURD iar cine refuza I se deface contractual colectiv de munca ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut doar afaceri paguboase pt statul roman ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD coordonez majoritatea dispeceratelor din tara si trimit la locul solicitarii doar masina EPA cu soldati chiar daca exista masina cu medic si asistent la ambulanta ! Doar pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTE ROSIE SMURD m-am pus singur imparat pe ISU ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD!!!

christian louboutin cinderella shoes
28 februarie 2014
christian louboutin cinderella shoes

christian louboutin boulima d orsay sandals Stiri Actual : Un bărbat a fost decapitat într-un tren din India, sub privirile pasagerilor | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin cinderella shoes http://oclp.delmonsolutions.com/Images/christian-louboutin-chicago-store.asp

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Mai 2012
Stire din Actual : Grav accident feroviar, în India
Pagina a fost generata in 0.3813 secunde