Un bărbat a murit la un SPA din Baia Mare, după ce i s-a făcut brusc rău la piscină

218
Un bărbat a murit la un SPA din Baia Mare, după ce i s-a făcut brusc rău la piscină - spa-1636299006.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit la un SPA din Baia Mare. Acesta a început să se simtă rău în timp ce înota în bazin.


Incidentul a avut loc în acestă după amiază la un centru SPA din Baia Mare. Potrivit martorilor, bărbatului i s-a făcut brusc rău în timp ce înota în bazin. La faţa locului a ajuns imediat un echipaj medical care l-a resuscitat timp de 40 de minute. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, trupul bărbatului a cedat şi s-a declarat decesul.


Potrivit soţiei, acesta prezenta afecțiuni medicale care necesitau dializă, fapt care ar fi dus la starea de rău în timp ce se afla la piscină.


Potrivit Antena3.ro, la faţa locului au sosit şi criminaliștii care au deschis o anchetă pentru a vedea exact ce s-a întâmplat. Până la finalizarea anchetei, administratorul centrului SPA a rugat clienții să plece acasă de la piscină, urmând să revină la o dată anterioară cu un bilet gratuit.

Trupul neînsufleţit al bărbatului, în vârstă de 50 de ani, va fi transportat la morga spitalului din Baia Mare pentru efectuarea necropsiei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3228 secunde