Un bărbat a murit otrăvit și șapte au ajuns la spital după ce au băut într-un restaurant din Germania

338
Un bărbat a murit otrăvit și șapte au ajuns la spital după ce au băut într-un restaurant din Germania - barbatmort-1644855165.jpg
Un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit otrăvit după ce a mers la un restaurant din oraşul Weiden, în regiunea bavareză Palatinatul Superior, în sudul Germaniei.

Alte şapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, unele din ele fiind în stare gravă, a anunţat duminică poliţia.

Conform informaţiilor iniţiale, oaspeţii au consumat o sticlă de băutură şi, la scurt timp, au început să prezinte simptome de intoxicaţie, relatează dpa, citată de Agerpres.

Clienţii restaurantului au fost transportaţi la spital, iar bărbatul de 52 de ani din districtul Schwandorf a murit duminică noaptea. Potrivit poliţiei, ceilalţi nu sunt în pericol de moarte.

Poliţia nu a dorit să spună despre ce băutură este vorba. Departamentul de urmărire penală a preluat ancheta şi a fost constituită o comisie specială.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat pentru postul public Bayerischer Rundfunk (BR) că există o suspiciune de omucidere din neglijenţă. Cu toate acestea, nicio persoană nu este în prezent considerată suspectă, conform postului BR.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3577 secunde