Un bărbat a prezentat polițiștilor un permis de conducere emis pe numele unei femei

143
Un bărbat a prezentat polițiștilor un permis de conducere emis pe numele unei femei - sofer-1646843744.jpg

Articole de la același autor

Deși era evidentă lipsa de asemănare între posesorul permisului și persoana trecută în acte, un șofer de 25 de ani din județul Vâlcea a prezentat un permis de conducere emis pe numele unei femei. 


Potrivit Realitatea.net un tânăr de 25 de ani din comuna Stoeneşti este cercetat penal după ce la un control în trafic al poliţiştilor a prezentat un permis de conducere emis în Cehia pe numele unei femei şi expirat de şapte ani, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit Poliţiei Vâlcea, tânărul a fost depistat pe un drum din localitatea de domiciliu în urmă cu aproape două săptămâni, la volanul unei autoutilitare.

"La prima verificare efectuată, acesta a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile Republicii Cehia, iar la data de 7 martie a.c., în urma unor verificări mai amănunţite, a reieşit faptul că acesta nu avea emis permis de conducere pe numele său, ci era emis de autorităţile cehe pe numele unei persoane de sex feminin, fiind valabil până în anul 2015", au precizat reprezentanţii IPJ.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0749 secunde