Un bărbat care a vrut să se căsătorească a aflat că nu era divorțat de fosta nevastă

440
Un bărbat care a vrut să se căsătorească a aflat că nu era divorțat de fosta nevastă - casatorie-1667828951.jpg
S-a lăsat cu plângeri la poliție și dosar penal, iar bărbatul în cauză nu a mai putut să se însoare, până ce o instanță a Curții de Apel Alba s-a pronunțat, pe 2 octombrie. Mai există un proces în care acesta cere daune morale și materiale, potrivit Stirileprotv.

O angajată a unei primării a întocmit în fals un certificat de divorț și i-a atribut și un număr fals, dar nimeni nu știut până când bărbatul a vrut să se recăsătorească și a depus actele, tot la Primăria Aninoasa, din Hunedoara.


Cuplul s-a căsătorit în 2001 și a decis să divorțeze în cursul lunii iulie 2015, la ofițerul de stare civilă a primăriei.

Soții s-au prezentat la sediul Primăriei Orașului Aninoasa și au depus actele necesare în fața ofițerului de stare civilă, achitând şi suma de 500 de lei.


După împlinirea termenului legal de 30 de zile de reflecție, ei s-au întors la primărie, unde ofițerul de stare civilă le-a eliberat certificatului de divorț. Femeia s-a recăsătorit în Spania, în anul 2018, iar bărbatul a vrut și el să își unească destinele cu altcineva, în anul 2020


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2738 secunde